dakwerken Mariakerke
dakwerken Drongen
dakwerken Wondelgem
leien gevel
gevel herstellen
moderne gevelbekleding
dakwerken Gent
dakwerkers gent
dakwerken Oost-Vlaanderen
dakwerker Oost Vlaanderen
dakwerkers oost vlaanderen

Resultaten voor moderne gevelbekleding

moderne gevelbekleding
Aluminium gevelbekleding op maat Mato.
Een gevel in aluminium past perfect in de hedendaagse architectuur met het veranderlijke reliëf en moderne uitstraling. Mato staat voor een aluminium gevelbekleding, opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale. Het oogt robuust, kwalitatief en geeft je woning, bedrijfsgebouw of winkel net dat ietsje extra.
Moderne woning met gevelsteen en gevelbekleding in hout Bouwwerken Schockaert.
Bij een moderne huis zien we regelmatig een mix van materialen opduiken, zoals stukken gevel uit hout, zinken daken, kunststof schrijnwerk., Dit bouwproject bestaat uit een moderne woning opgebouwd in een combinatie van gevelsteen en gevelbekleding in hout. Project: Moderne woning met gevelsteen en gevelbekleding in hout.
Gevelbekleding Horemans Houtskeletbouw.
Horemans Houtskeletbouw / Referenties / Gevelbekleding. Eternit gevelbekleding met Thermowood. Gevelpanelen Eternit Natura. Moderne woning met Eternit Natura bekleding. Ceder planchetten afwerking. Eternit tectiva met Thermowood. Eternit natura panelen. Garagepoort met ceder free willy gevelbekleding. Garagepoort met Etnerit natura bekleding.
Mato geeft je gebouw een moderne toets Mato.
Maak kennis met de aluminium gevelbekleding van Mato. Mato geeft je gebouw een moderne toets. Een gevel in aluminium past perfect in de hedendaagse architectuur met het veranderlijke reliëf en moderne uitstraling. Mato staat voor een aluminium gevelbekleding, opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale.
Moderne woning met houten gevel en bepleistering Binnenkijken.
Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief! Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Luxueuze villa in Ukkel. Moderne villa met metalen gevelbekleding.
Soorten gevelbekleding buitenmuur tegen vocht en regen Vocht.be.
Metaal als gevelbekleding wordt voornamelijk toegepast bij gebouwen met een moderne architectuur. Veel gebruikte metalen zijn inox, zink, aluminium en koper. Het voordeel van een metalen gevelbekleding is dat deze geheel onderhoudsvrij is en dat er architectonisch gezien veel mogelijkheden zijn.
Aluminium gevelbekleding: Mogelijkheden, Toepassingen Prijzen.
Een gevel in aluminium kan op die manier voor een zeer moderne uitstraling van uw woning zorgen, maar daarnaast ook decoratief gezien hoge ogen gooien. Door prijzen op maat en ideeën aan een vakman te vragen, ontdek je al snel wat mogelijk is met jouw gevel. Klik hier voor meer info. Voordelen aluminium gevelbekleding. Een gevelbekleding in aluminium brengt verschillende voordelen met zich mee.
Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding Foto.
Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Binnenkijken. Deze vierkante woning in Hagen Duitsland werd ontworpen door de Duitse architect Zamel Krug. De woning is relatief compact van formaat en voorzien van een ceder houten gevelbekleding.
Moderne gevelbekleding, niet te vinden Bouwinfo.
Home Forum Ruwbouw Funderingen en kelders Moderne gevelbekleding, niet te vinden. Forum Nieuwe berichten FAQ. Moderne gevelbekleding, niet te vinden. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 03/05/2007. Geplaatst op: 01-11-2010 135224.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /.

Contacteer ons