dakwerken Mariakerke
dakwerken Drongen
dakwerken Wondelgem
leien gevel
gevel herstellen
moderne gevelbekleding
dakwerken Gent
dakwerkers gent
dakwerken Oost-Vlaanderen
dakwerker Oost Vlaanderen
dakwerkers oost vlaanderen

Resultaten voor leien gevel

leien gevel
Leien gevel.
Leien zien we vaak opduiken als wachtgevel, maar uiteraard kan het materiaal voor een volledige gevel dienen. Fabrikanten van gevelmaterialen. Deze leien zijn in halfsteenverband geplaatst. Eternit Soorten leien. Leien zien we in twee soorten: natuur en kunstleien. Leisteenblokken verzaagd tot platte bladen leveren natuurleien op, vezelcement levert kunstleien op.
Leien Bouwpunt Van der Gucht Bouwpunt Van der Gucht Temse.
Als u van strakke gevels en daken houdt, zelfs met moeilijke aansluitingen, kan u ook altijd gaan voor een oplossing met leien en dit alles zonder gebruik te maken van opzichtige of zware hulpstukken. Bovendien zijn leien de beste én de meest budgetvriendelijke oplossing om uw gevel te beschermen tegen de meest barre weersomstandigheden.
Leien voor dak en gevel Eternit NV.
Klassieke leien in vezelcement met rechte of afgeronde randen en een glad of gestructureerd oppervlak. In de massa gekleurd. In de massa gekleurde lei met geborsteld effect voor een strakke gevel. Rechthoekig of ruitvormig? Een dambordpatroon of cassettesysteem? Leien op het dak, de gevel of pak je het volledige gebouw in?
Bouwsite Natuurleien en vezelcementleien Gevelbekleding Gevels Bouwgids Bouwen en verbouwen.
Het is een materiaal dat we vooral kennen als afbekleding voor wachtgevels van half-open bebouwingen, maar het kan ook als esthetisch element in een gevel geïntegreerd worden. In hedendaagse architectuur worden soms volledige gevelpartijen bekleed met leien, wat zorgt voor een heel aparte, moderne uitstraling.
Leien gevelbekleding: Info, Mogelijkheden Prijzen.
Leien in halfsteensverband. De vierhoekige leien worden horizontaal in plaats van vertikaal geplaatst. De traditionele leihaken zijn onzichbaar doordat elke lei vernageld is op het latwerk. Leien in dubbele dekking. De meest bekende en de meest veelzijdige methode voor zowel dak als gevel.
Dakwerken Vanwymelbeke.
Leien gevel: prijs mogelijkheden Renovatiegevel.be.
Uitzicht gevelbekleding met leien. Het uitzicht van een leien gevel wordt gedeeltelijk bepaald door het type lei kleur, vorm, materiaalsoort en gedeeltelijk door de manier waarop de leien aan de gevel zijn bevestigd. Er zijn verschillende manieren waarop men de leien kan bevestigen.:
Leien Gevelbekleding Dakbekleding 2dehands.be.
Nieuw en compleet. Om gevel te bezetten met leien. 24 september 2018 1111: Gent Oostakker. dak leien zwart. zwarte leien natuurlei uitzicht 650 stuks. 20 september 2018 1501: Lommel. dak leien bruin 24 cm X 40 900 stuks 35 pakken 140 euro en een deel losse zwarte leien 30x60 200 stuks 70 euro 140 zwarte leien 30 60 met.
Leien Gevelbekleding: Soorten Voordelen Prijs. Facebook.
De verschillende formaten, de verschillende kleuren, en de vele manieren van plaatsing zorgen voor een gepersonaliseerde gevel. Soorten leien gevelbekleding. Naast de klassieke grijstinten, kan u ook kiezen voor leien in trendy kleuren. Kies qua vorm voor rechthoekig of ruitvormig, met afgeronde hoeken, Ontdek ons aanbod voor meer info over elk type leien.
Gevelbekleding: alle materialen hun prijzen op een rijtje.
Leien zijn vooral bekend als dakbedekking, maar ze kunnen dus ook perfect dienst doen als gevelbekleding. We kunnen leistenen onderverdelen in natuurleien en kunstleien. Kunstleien zijn goedkoper maar gaan wel minder lang mee dan natuurleien. Je kan heel wat richtingen uit wat betreft het uitzicht van de leien gevel.
Leien Leien Groep Verhelst.
Ook voor alle gevelbekleding heeft Verhelst Bouwmaterialen alles in huis. Wij verdelen zowel natuurleien als leien in vezelcement. Met leien is het perfect mogelijk om een gevel te bekleden met een eigen creativiteit, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Ook voor alle toebehoren en bevestigingmaterialen kan je bij ons terecht.
In welke patronen kan je leien leggen? Zadeldak Livios.
Plaats je leien in halfsteensverband, dan heb je rechthoekige leien nodig. Bij deze methode worden de leien zowel in lengte als in breedte voor de helft over elkaar gelegd. Dit levert een strak, maar esthetisch patroon op. Plaatsingsmethoden enkel voor gevel.

Contacteer ons