dakwerken Mariakerke
dakwerken Drongen
dakwerken Wondelgem
leien gevel
gevel herstellen
moderne gevelbekleding
dakwerken Gent
dakwerkers gent
dakwerken Oost-Vlaanderen
dakwerker Oost Vlaanderen
dakwerkers oost vlaanderen

Meer resultaten voor stalen gevelbeplating

stalen gevelbeplating
Metalen gevelbekleding: Mogelijkheden, prijzen realisaties.
De cassette gevel is een beproefd concept uitgevoerd in aluminium, RVS of bijvoorbeeld cortenstaal. Dit systeem is mooi in zijn eenvoud. Als de achterconstructie goed is uitgelijnd kunnen de cassettes zo worden opgehangen en verkrijg je een zeer strak uitgevoerde gevel.
Gevels Infosteel.
Metalen Sandwichpanelen in de bouw, Bouwen met Staal 2003. Geprofileerde staalplaat voor daken en gevels, Bouwen met Staal, 2010. Secundaire structuur binnendozen. Secundaire structuur binnendozen. Stalen gevelelementen die binnen op de structuur gemonteerd worden en de draagstructuur vormen voor niet-dragende gevelbekleding.
Metalen gevelbekleding, metalen gevelplaten, Oost-Vlaanderen Balberg.
Metalen dakbedekking en gevelbekleding. Dakbedekking gevelbekleding in metalen profielplaten en golfplaten is dé specialiteit van Balberg in Kalken Gent. Wij werken enkel met staal of metaal van gerenommeerde fabrikanten. Het zijn zowel enkelvoudige profielplaten als golfplaten of sandwichpanelen met PU of rotswolisolatie.
Gevelbekleding met eindeloze mogelijkheden Trespa Meteon.
Trespa Meteon Trespa Izeon. Bestel uw stalen 0. Trespa Pura NFC. Bestel uw stalen 0. Bestel uw stalen 0. Trespa Meteon Gevelbekleding. TRESPA METEON FOCUS. Trespa Meteon Lumen. Een" goed ontwerp begint met inspiratie, een uitzonderlijke visie en uitdagend denken.
Stijlvolle gevelbekleding voor industriële gebouwen.
Uw gevel bekleden kan in de meeste gevallen zonder verstoring van uw werkzaamheden. In de andere gevallen kijken we samen voor een oplossing waar u, uw werknemers en uw werkzaamheden zo weinig mogelijk hinder van ondervinden. Flexibele planning, ervaren gevelwerkers en efficiënt machinepark.
Exclusieve Gevels.
Plankprofielen van het type Hairplan 300 worden toegepast op vlakke gevels. Dit type gevelbekleding kan de gevel exclusief maken door te spelen met verschillende kleuren, of door het te perforeren om zo de gewenste akoestische / esthetische eigenschappen te creëren.
Gevelplaten en gevelprofielen.
Voor een stalen gevelplaat van kwaliteit voor een scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring met stalen gevelplaten kunnen wij u de hoogste kwaliteit en gedegen kennis garanderen! De volgende typen gevelplaten zitten in het assortiment.:

Contacteer ons