dakwerken Mariakerke
dakwerken Drongen
dakwerken Wondelgem
leien gevel
gevel herstellen
moderne gevelbekleding
dakwerken Gent
dakwerkers gent
dakwerken Oost-Vlaanderen
dakwerker Oost Vlaanderen
dakwerkers oost vlaanderen

Resultaten voor stalen gevelbeplating

stalen gevelbeplating
Metalen gevelbekleding: soorten voor-en nadelen.
Offerte gevel reinigen. Offerte muren impregneren. Offerte gevel schilderen. Offerte gevel bepleisteren. Offerte gevel isoleren. Offerte spouwmuur isoleren. Buitenmuur waterdicht maken. Gevel chemisch reinigen. Crepi gevel reinigen. Technieken gevelisolatie en prijs. Muren isoleren langs binnen. Spouwmuur isoleren via de gevel.
Gevelbekleding en dakbedekking Metaalwerk Hancke.
De naden geven een geribbelde structuur aan het dak of de gevel. Het voordeel van zink is dat het een zeer duurzaam product is waardoor de levensduur van uw dak of gevel sterk verhoogt. Profielplaten Grote platen van geprofileerd staal zijn licht en gemakkelijk te plaatsen en dus zeer voordelig.
Metalen gevelbekleding: Mogelijkheden, prijzen realisaties.
De cassette gevel is een beproefd concept uitgevoerd in aluminium, RVS of bijvoorbeeld cortenstaal. Dit systeem is mooi in zijn eenvoud. Als de achterconstructie goed is uitgelijnd kunnen de cassettes zo worden opgehangen en verkrijg je een zeer strak uitgevoerde gevel.
Gevelbekleding â Hollandgroep PIB dak gevelbouw.
PIB ontwikkelt voortdurend innovatieve oplossingen voor uw architectonische stalen gevelbekleding, door industriële en maatwerk producten optimaal met elkaar te combineren en garandeert zo de beste prijs/kwaliteitsverhouding. PIB is prijsbewust, innovatief en betrouwbaar. PIB luistert, denkt mee en levert oplossingen op het gebied van stalen gevelbekleding.
Exclusieve Gevels.
Plankprofielen van het type Hairplan 300 worden toegepast op vlakke gevels. Dit type gevelbekleding kan de gevel exclusief maken door te spelen met verschillende kleuren, of door het te perforeren om zo de gewenste akoestische / esthetische eigenschappen te creëren.
Gevels Infosteel.
Metalen Sandwichpanelen in de bouw, Bouwen met Staal 2003. Geprofileerde staalplaat voor daken en gevels, Bouwen met Staal, 2010. Secundaire structuur binnendozen. Secundaire structuur binnendozen. Stalen gevelelementen die binnen op de structuur gemonteerd worden en de draagstructuur vormen voor niet-dragende gevelbekleding.
Stijlvolle gevelbekleding voor industriële gebouwen.
Uw gevel bekleden kan in de meeste gevallen zonder verstoring van uw werkzaamheden. In de andere gevallen kijken we samen voor een oplossing waar u, uw werknemers en uw werkzaamheden zo weinig mogelijk hinder van ondervinden. Flexibele planning, ervaren gevelwerkers en efficiënt machinepark.
Gevelplaten en gevelprofielen.
SAB heeft de grootste keuze voor u. Voor een stalen gevelplaat van kwaliteit voor een scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring met stalen gevelplaten kunnen wij u de hoogste kwaliteit en gedegen kennis garanderen!

Contacteer ons