dakwerken Mariakerke
dakwerken Drongen
dakwerken Wondelgem
leien gevel
gevel herstellen
moderne gevelbekleding
dakwerken Gent
dakwerkers gent
dakwerken Oost-Vlaanderen
dakwerker Oost Vlaanderen
dakwerkers oost vlaanderen

Meer resultaten voor gevelbekleding staal

gevelbekleding staal
Gevels Infosteel.
bvb in weervast staal verdeler Ruukki. hoekvormige casettes systeem Arcelor. Een gevelbekleding met optisch bedrog, het spiegeleffect van deze bekleding vergroot en valoriseert de ruimte.De omgeving spiegelt zich in deze metalen plooien, de afwezigheid van zichtbare bevestigingen versterkt de esthetiek.
Gevelbekleding en dakbedekking Metaalwerk Hancke.
Gevelbekleding en dakbedekking. Hebt u een gebouw die u in een nieuw kleedje wenst te steken? Wij kunnen voor u diverse mogelijkheden verzorgen. In veel gevallen is het renoveren en moderniseren van een gebouw zinvoller dan sloop en nieuwbouw. Voorgelakt staal is bijvoorbeeld een ideaal renovatiemateriaal wanneer bestaande daken en wanden vervangen worden.
Gevelbekleding in staal/aluminium Livios.
Gevelbekleding in staal/aluminium. bookmark_border Bewaar artikel. Onze zijgevel regenkant, gecementeerd en geschilderd is niet meer helemaal waterdicht. Wat zijn de voor/nadelen van bekleding met stalen/aluminium profielen? Hoe zit het met de isolatie en op welk latwerk wordt zo'n' constructie best geplaatst? Is er een groter brandgevaar wegens warmtegeleiding? Staal is goedkoper dan aluminium, maar moet gegalvaniseerd worden om roest tegen te gaan.
Stijlvolle gevelbekleding voor industriƫle gebouwen.
Asbestsanering van uw gevelbekleding. In geval van renovatie van een bestaand gebouw, verwijderen we de bestaande gevelbedekking. Als gecertificeerd asbestverwijderaar, hoeft u geen derde aannemer te engageren om oude daken met asbestcement te saneren. Gevelbekleding zorgt ook voor lagere energiekosten.
Gevelplaten en gevelprofielen.
Volg SAB-profiel op.: SAB Nieuws Transformatie van gebouwen met stalen gevelbekleding. Bouwwebcam SAB panelenfabriek in Geldermalsen. Connection Systems: Esthetische puntprofielen in een landelijke omgeving. Eerste paal geslagen in Geldermalsen voor panelenlijn SAB-profiel. SAB-profiel bouwt nieuwe productielijn sandwichpanelen. BES-6001 classificatie very good voor SAB-profiel en uw BREEAM score.
7 Materialen Limeparts.
De tijdloze look die u met staal het sterkst beschikbare materiaal en het natuurlijke oxidatieproces van dit type van gevelbekleding creƫert, biedt een duurzame oplossing voor uw gevelproject; zowel naar concept als naar de keuze van de bouwheer toe. De unieke uitstraling van de cortenstalen gevelcassettes charmeert en is eindeloos combineerbaar met andere materialen en kleuren.
Metalen gevelbekleding: soorten voor-en nadelen.
Voordelen koper: het patina kleurt mee in de loop der seizoenen, warme uitstraling. Aluminium gevelbekleding is erg sterk, licht van gewicht drie maal lichter dan staal en heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Tegenwoordig zijn aluminium composiet panelen erg in trek vanwege de gunstige producteigenschappen en vanwege de diverse decoratieve afwerkingen waarin ze te verkrijgen zijn.

Contacteer ons