dakwerken Mariakerke
dakwerken Drongen
dakwerken Wondelgem
leien gevel
gevel herstellen
moderne gevelbekleding
dakwerken Gent
dakwerkers gent
dakwerken Oost-Vlaanderen
dakwerker Oost Vlaanderen
dakwerkers oost vlaanderen

Zoeken naar IRS EPDM

IRS EPDM
over I.R.S-Btech.
I.R.S-Btech EPDM dakrubber, voor een waterdichte toekomst, 50 jaar en langer! I.R.S-Btech promoot het gebruik van milieuvriendelijke materialen, zowel in nieuwbouw als renovatie. Europalaan 73, BE-9800 Deinze info@irs-btech.be T 32 09 321 99 21 F 32 09 371 97 61.
I.R.S-Btech innovatieve bouwspecialiteiten.
De Verordening bepaalt dat vanaf 1 juli 2013, wanneer bouwproducten door de fabrikant verhandeld worden, ze verplicht worden het document Prestatieverklaring" DoP Declaration of Performance, opgesteld op basis van de geharmoniseerde technische specificaties, beschikbaar te stellen. Dit laatste DoP vervangt de vroegere Declaration" of Conformity.
EPDM-stroken I.R.S-Btech.
Steeds meer wordt EPDM toegepast als afdichting van een gevelconstructie, kozijnaansluiting of metselwerk vanwege de hoge kwaliteit en bewezen levensduur van het EPDM materiaal. Luchtdichte EPDM-folie rond ramen en deuren: voor een water en luchtdichte afdichting Voor de afdichting van gevelconstructies worden verschillende eisen gesteld aan de eigenschappen van de zelfklevende stroken.
Contact I.R.S-Btech.
Resistit E SK. EPDM EU / EPDM US. Lood en zinkvervangers. Resistit E SK. EPDM EU / EPDM US. Lood en zinkvervangers. Lood en zinkvervangers. Als u interesse heeft voor ons bedrijf en onze producten, aarzel niet en contacteer ons nu.
Homepage I.R.S-Btech.
EPDM EU / EPDM US. Lood en zinkvervangers. Lood en zinkvervangers. Platte daken in EPDM rubber. Dankzij de 45 jaar ervaring, een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft I.R.S-Btech een unieke knowhow verworven en fungeert als Europees distributieplatform van Carlisle-EPDM-rubber.

Contacteer ons